UPDATE Trei maşini implicate într-un accident cu şase răniţi în judeţul Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei maşini au fost implicate în accidentul de la Pădurea Sarului
Trei maşini au fost implicate în accidentul de la Pădurea Sarului

Un accident în care trei autovehicule au fost implicate s-a produs vineri după-amiază pe drumul european E 574, pe raza judeţului Olt. Şase victime au necesitat îngrijiri medicale.

UPDATE Conform cercetărilor efectuate de poliţiştii IPJ Olt la faţa locului, accidentul s-a produs din cauza neasigurării la trecerea pe o altă bandă de mers. Un şofer de 52 ani, din Osica de Jos, care conducea un autoturism Opel, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de circulaţie, fiind acroşat de un alt autoturism, înmatriculat în Dolj, care venea din spate.  În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate pe sensul opus de mers, acroşând un autoturism Dacia Logan, înmatriculat în Prahova. Cei doi bărbaţi care au suferit răni mai grave, transportaţi la Craiova, respectiv la SJU Slatina, erau pasageri în Logan-ul acroşat pe contrasens.

În cauză s-a întomit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, cms. şef Claudia Radu.

Ştirea iniţială

Accidentul s-a produs vineri după-amiază, pe E 574, în judeţul Olt, în zona Pădurea Sarului (între localităţile Găneasa şi Balş), o zonă unde se produc destul de des accidente.

Trei maşini s-au ciocnit, şase bărbaţi având nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului au intervenit echipaje SMURD de la Slatina şi Balş, dar şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

accident olt
accident olt

Un bărbat de 60 ani, pasager într-o maşină Dacia Logan, a suferit răni grave, având o plagă la gât, acesta fiind transportat la UPU Craiova.

image

Un alt bărbat, care a suferit multiple traumatisme, a fost transportat la UPU Slatina, iar un al treilea bărbat, care a suferit un atac de panică, a ajuns la Spitalul Orăşenesc Balş. Alţi trei bărbaţi, pasageri în autoturismele implicate, au fost asistaţi de personalul medical la faţa locului, refuzând transportul la spital. Ştire în curs de actualizare.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite