UPDATE O femeie în vârstă de 46 ani a dispărut în prima zi de Paşte. Unde au găsit-o poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fratele femeii a anunţat că sora sa a dispărut din curtea părinţilor Sursa foto: IPJ Olt
Fratele femeii a anunţat că sora sa a dispărut din curtea părinţilor Sursa foto: IPJ Olt

Un bărbat din municipiul Slatina a anunţat Poliţia că sora sa a dispărut de la domiciliul părinţilor şi familia nu-i mai dă de urmă.

UPDATE: Femeia de 46 ani, dispărută din localitatea Pleşoiu, judeţul Olt, a fost găsită în judeţul vecin, Vâlcea, internată în secţia de Psihiatrie.

„Astăzi, 27 aprilie a.c., în urma activităţilor şi verificărilor efectuate, femeia a fost identificată de poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, fiind internată pe Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Drăgăşani. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost predată familiei“, au comunicat reprezentanţii IPJ Olt.

Ştirea iniţială

Femeia ar fi dispărut duminică, 24 aprilie 2022, în prima zi a Paştelui, însă bărbatul care a cerut ajutorul poliţiştilor a anunţat dispariţia marţi-seara, în 26 aprilie 2022.

„În seara zilei de 26 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în ziua de 24 aprilie 2022, în jurul orei 09:00, sora sa, VASILE DAIANA LUMINIŢA, din aceeaşi localitate, a plecat voluntar de la locuinţa părinţilor, din comuna Pleşoiu, judeţul Olt şi nu a mai revenit“, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Femeia nu s-ar afla la prima plecare de la domiciliu. Cu mai bine de 10 ani în urmă, de asemenea, ar fi părăsit domiciliul, revenind după câteva zile.  

„Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,70 metri, constituţie robustă, păr castaniu-grizonat, tuns scurt, ochi căprui. Nu se cunosc obiectele de vestimentaţie purtate de aceasta, la momentul plecării.

Cei care pot furniza informaţii ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112“, este apelul poliţiştilor din Olt.

Duminică, 24 aprilie 2022, poliţiştii din Olt au anunţat o altă dispariţie, a unei femei cu domiciliul legal într-o comună olteană, dar care îşi petrecea timpul mai mult prin gările marilor oraşe ale ţării.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Femeie dispărută din Gara de Nord. Fiul a alertat Poliţia după două zile 

Rusia anunţă un singur decedat şi 27 de marinari dispăruţi, în urma naufragiului crucişătorului Moskva

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite