UPDATE Accident pe E 574, în judeţul Olt. Un şofer a intrat într-o autospecială de pompieri care se afla la locul unui accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident cu pompierii al jitaru

Un accident în urma căruia o persoană a ajuns la spital s-a produs luni-dimineaţă, 10 februarie 2020, pe E 574, în judeţul Olt, un şofer intrând în maşina de pompieri.

UPDATE: Autospeciala de pompieri a suferit avarii minore, astfel că şi-a putut continua misiunea, respectiv intervenţia la locul unui accident produs de un şofer în vârstă de 74 ani. 

În urma celui de-al doilea accident, două femei au fost transportate la spital. Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor la faţa locului, cum s-au produs cele dopuă accidente.. 

„În data de 10 februarie  a.c., in jurul orelor 08.54, un accident rutier s-a produs pe DN 65-E574 pe raza localităţii Jitaru.

Poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări se pare că un bărbat de 74 de ani, din mun.Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând în şanţul de pe marginea drumului, fără a fi înregistrate victime omeneşti.

În jurul orelor 09.10, un bărbat de 71 de ani, din mun.Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară faţă de o autospecială a ISU Olt, aflată la locul primului eveniment, intrând în coliziune faţa spate cu aceasta.  

In urma impactului, două femei, de 65 şi 62 de ani, ambele din mun.Slatina, pasagere în cel de-al doilea autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul a fost blocat aproximativ 30 de minute. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă„, au stabilit poliţiştii IPJ Olt.

Ştirea iniţială

Un şoer care nu a observat, într-o curbă, la Jitaru,  o autospecială de pompieri aflată pe prima bandă a intrat în plin în aceasta, o persoană fiind rănită. Pompierii se aflau în misiune, executând operaţiunea de recunoaştere în cazul unui alt accident pentru care au fost chemaţi.

„Pompierii Staţiei Scorniceşti au intervenit în această dimineaţă, pe Drumul European 574, în localitatea Jitaru, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.  În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se aflau două persoane. 

Pe timpul executării recunoaşterii la locul evenimentului, autospeciala complexă pentru intervenţie şi descarcerare alocată la faţa locului a fost acroşată de un autoturism în care se aflau trei persoane. 

accident jitaru pompieri

În urma evenimentului o persoană, pasageră în autoturism, a suferit un traumatism cervical şi a fost transportată la UPU Slatina de către echipajul SMURD Scorniceşti. În urma evenimentului nu au rezultat alte victime“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU OLt, Alin Băsăşteanu.

Traficul este blocat pe sensul Pitesti- Slatina, pe raza localitatii Jitaru. 

accident jitaru pompieri
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite