Un tânăr originar din Olt a sfârşit tragic în Anglia. „Să facem un ultim lucru pentru el şi să-l aducem acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a murit într-un accident petrecut duminică, 27 iunie 2021, în Anglia
Tânărul a murit într-un accident petrecut duminică, 27 iunie 2021, în Anglia

Un băiat în vârstă de 26 ani, aflat de câţiva ani în Anglia, la muncă, a murit într-un accident rutier produs duminică, 27 iunie 2021, pe o stradă din Birmingham.

Florin Alexandru Casandra era originar din localitatea Şopîrliţa, judeţul Olt. Locuia împreună cu iubita sa, împreună făcându-şi planuri de căsătorie. Tânărul era pasionat de motoare, în momentul accidentului aflându-se într-o plimbare cu motocicleta. A fost lovit de un Volkswagen Tiguan duminică-seara, 27 iunie 2021.

Prietenii îi deplâng moartea prematură şi se mobilizează pentru a strânge suma necesară repatrierii trupului.  

„Cei care l-am cunoscut pe Florin Alexandru, sa facem un ultim lucru pentru el şi să-l aducem acasa ! 🥺🙏🏼

Persoana de contact pentru orice donaţie Lavinia Soroiu!“, au postat aceştia pe contul de socializare.

un tanăr originar din olt a murit într-un accident în anglia

Tânărul se afla de câţiva ani, alături de prietena sa, în Anglia FOTO: facebook/Florin Alexandru (Kasy)

Tragedie fără margini în familia unui tânăr de doar 26 de ani, din comuna Şopârliţa. Aflat la muncă de cinci ani în Anglia, fiind angajat ca şi curier, Florin Alexandru Casandra şi-a pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie produs duminică seara pe un drum din oraşul Birmingham.

 „Dumnezeu să te ierte prieten drag. Astăzi ai supărat 10.000 de oameni care te iubeau, pentru că erai deosebit, un prieten şi un om de nota 1.000. Mereu zâmbitor şi cu un suflet uriaş. Nu îmi vine să cred că nu mai eşti, nu meritai să pleci aşa de tânăr... Dar ai făcut ce iubeai tu mai mult... Amin“, este un alt mesaj. „Am aflat cu tristeţe fără margini despre ce s-a întâmplat. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihneşte-te în pace prieten drag!”, este un alt mesaj din sutele de gânduri postate de cei care l-au cunoscut şi apreciat pe Florin Alexandru.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite