Accident înfiorător, în Turul Franţei: Gestul inconştient al unei femei a cauzat totul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident

Cea mai aşteptată cursă de ciclism din lume a pornit la drum, însă, din păcate, prima etapă a fost marcată de iresponsabilitatea unui spectator.

Ciclismul e, la prima vedere, un sport de risc minim, însă, din păcate, în ultimii ani au existat destule accidente în urma cărora sportivii şi-au pierdut vieţile.

Iar acum, Turul Franţei 2021 a furnizat un moment înfricoşător! Pe lângă faptul că, după un carambol, zeci de ciclişti s-au dezechilibrat şi au căzut, pe transmisia TV s-a văzut cum capul unui sportiv a fost prins sub roţile bicicletei, după căzătură! 

Iar totul a pornit după ce o femeie aflată pe margine, iresponsabilă şi neatentă, a agitat un banner cu care l-a lovit pe un ciclist, aflat în apropierea sa. Acesta, neamţul Tony Martin (36 de ani), s-a dezechilibrat, iar de aici a rezultat un accident grav.

Spre lauda lor, organizatorii Tour de France au şi anunţat deja, potrivit Digi24, că o vor da în judecată pe femeia care a cauzat acest accident. „Vom depune plângere împotriva acestei doamne, care s-a comportat foarte prost. Trebuie să facem în aşa fel, încât spectacolul care ne-a fost propus să nu fie umbrit de comportamente indamisibile din partea unei infime minorităţi a spectatorilor“, a declarat directorul-adjunct al Turului, Pierre-Yves Thouault.

Televiziunea australiană a redat momentul accidentului produs în prima etapă, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite