Un tânăr dintr-o comună olteană, reţinut la şase ani de la o tentativă de furt în Italia. S-a pus în executare un mandat european

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost găsit în localitatea Verguleasa FOTO: arhivă
Bărbatul a fost găsit în localitatea Verguleasa FOTO: arhivă

Un tânăr dintr-o localitate din judeţul Olt  a fost ridicat de acasă astăzi, 2 mai 2020, de poliţiştii din localitate, după ce pe numele său a fost emis un mandat european de arestare.

Tânărul, de 32 ani, din Vreguleasa, are de executat în Italia o pedeapsă cu închisoarea, pentru o tentativă de furt din 2014. A fost găsit de poliţişti al domiciliu şi nu a opus rezistenţă în momentul încătuşării.

„Poliţiştii de investigaţii criminale au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Italia

La data de 2 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Verguleasa au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Italia, pe numele unui bărbat,  de 32 de ani, din comuna Verguleasa.

Autorităţile judiciare din Italia au condamnat bărbatul la pedeapsa cu închisoarea, întrucât în cursul anului 2014, a pătruns într-o zonă folosită ca fabrică fotovoltaica, cu scopul de a sustrage panouri şi alte materiale“, a transmis IPJ Olt.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore şi se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt., urmând  a fi prezentat la Curtea de Apel Craiova, în vederea predării către autorităţile italiene.
 

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite