Un şofer inconştient a fost la un pas să provoace o dublă tragedie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video Digi24
FOTO Captură video Digi24

Un conducător auto inconştient a fost la un pas să provoace nu unul, ci două accidente, iar asta la un interval de numai câteva secunde, pe drumul naţional 65.

O cameră video montată pe bordul unei maşini a surprins o scenă care se putea sfârşi tragic. Sâmbătă, 6 februarie, un şofer teribilist, grăbit şi fără niciun pic de respect pentru ceilalţi aflaţi în trafic, a fost la un pas să provoace un dublu accident, pe DN 65, în judeţul Olt. Imaginile au fost trimise chiar de cel care le-a filmat la Digi24.

În imaginile filmate se vede cum şoferul face o depăşire pe linie continuă, fără să ţină cont de cele mai elementare reguli. Cum din sensul se apropia un alt vehicul, inconştientul a fost la un pas să provoace un accident grav. A fost însă salvat de faptul că cei doi conducători auto care circulau regulamentar au frânat la timp, evitând un impact. 

În schimb, şoferul grăbit îşi vede de drum, iar la câteva secunde a repetat manevra mai mult decât riscantă, deşi din sensul opus venea o altă maşină. De această dată a depăşit un camion, dar a fost din nou salvat de prezenţa de spirit a celor pe care i-a pus în pericol.

Vă mai recomandăm şi:

Ferrari oprit pentru control la Alba Iulia. Surpriza poliţiştilor după ce au testat şoferul pentru alcool VIDEO

Un copil de cinci ani a murit după ce maşina condusă de mama sa a izbit un utilaj de deszăpezire

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite