Un copil de cinci ani a murit după ce maşina condusă de mama sa a izbit un utilaj de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul a murit la scurt timp după impact FOTO: Sursa Ta
Copilul a murit la scurt timp după impact FOTO: Sursa Ta

Un grav accident rutier, soldat cu decesul unui băieţel în vârstă de doar patru ani, s-a produs sâmbătă noaptea în comuna argeşeană Moşoaia. Mama băieţelului decedat a fost transportată în această dimineaţă la un spital din Capitală, starea sa fiind critică.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că o femeie de 34 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcţia Vedea către Piteşti, ar fi intrat în coliziune în comuna Moşoaia cu un utilaj de deszăpezire, condus din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din Piteşti, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor.

Prima cauză identificată de anchetatori este ceaţa foarte densă, sâmbătă seara se circula condiţii de vizibilitate redusă.

Din păcate, din accident a rezultat decesul unui copil de 5 ani, pasager în autoturism, vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto şi rănirea uşoară a unei minore de 9 ani, din acelaşi autoturism.

Tânăra mamă, în vârstă de 34 de ani, care se afla la volanul autoturismului, a fost transportată, în această dimineaţă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni din Bucureşti, starea acesteia fiind critică. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Vă mai recomandăm şi:

Cazul bebeluşului mort după botez, în presa internaţională. BBC vorbeşte despre un posibil conflict în BOR

Prima voce din Biserica Ortodoxă Română care vorbeşte despre reforma botezului. IPS Calinic: „Se va analiza practica scufundării pruncilor”

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite