Un şofer în vârstă de 80 ani, depăşire neregulamentară. Maşina pe care o conducea a ajuns într-un gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident piatra-olt

Un accident rutier în urma căruia un bărbat în vârstă de 80 ani a ajuns la spital s-a produs miercuri-dimineaţă pe un drum din Olt.

Şoferul în vârstă de 80 ani, din Corabia, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, pe raza localităţii Piatra-Olt, acroşând un autoturism care vira la stânga. Din impact maşina şoferului din Corabia a fost proiectată într-un gard, cel rănit fiind chiar şoferul vinovat.

„Pompierii SMURD Slatina au intervenit în această la dimineaţă, în oraşul Piatra-Olt, la intersecţia Drumului Naţional 64 cu Drumul Judeţean 677, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar şoferii. 

Pompierii SMURD au preluat unul dintre şoferi, în vârstă de 80 de ani, din oraşul Corabia, conştient, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic, excoriaţii la membrul inferior stâng şi plagă la membrul superior stâng. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina“, a declarat purtătorul ed cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, menţionând că celălalt şofer a refuzat transportul la spital.

Poliţiştii care au efectuat cercetîări la faţa locului au stabilit că vinovat de accident este şoferul din Corabia. 

„În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 80 de ani, ar fi efectuat o depăşire neregulamentara, acrosand un autovehicul care efectua un viraj la stânga. În urma impactului autoturismul care efectua depăşirea a fost proiectat intr-un gard.

Conducătorul auto, de 80 de ani, din oraşul Corabia a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite