Un bărbat de 62 ani, care a dispărut sâmbătă, a fost găsit la marginea unei păduri UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dispărut olt

Un bărbat în vârstă de 62 ani a dispărut dintr-o comună din Olt. Concubina acestuia a anunţat, sâmbătă-seara, Poliţia.

UPDATE: Bărbatul a fost găsit în jurul orei 12:00, de către poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coteana, la liziera pădurii dintre comunele Vâlcele şi Izvoarele, a anunţat IPJ Olt. „Acesta nu a fost victima niciunei infracţiuni şi a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la locuinţa de domiciliu şi lăsat în grija concubinei“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Ştirea iniţială

Bărbatul a plecat voluntar, sâmbătă, 11 decembrie 2021, din localitatea Vîlcele. 

„În seara zilei de 11 decembrie a.c., ora 19:40, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coteana au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă 112, de o femeie, din comuna Vâlcele, judeţul Olt, cu privire la faptul că în data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 10.00, concubinul acesteia, BALAUNŢESCU IONEL, de 62 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu a mai revenit.                                      

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,75-1,80 m, greutate aproximativ 60 de kilograme, ochi căprui, păr alb, tuns scurt, cu început de calviţie. Acesta prezintă dificultăţi la deplasare“, anunţă reprezentanţii IPJ Olt. 

La plecare bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de piele de culoare neagră, cu guler, hanorac negru cu glugă, pantaloni albaştri din material textil, căciulă gri, iar în picioare purta cizme verzi. Poliţiştii fac apel ca cei care pot furniza informaţii ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Motivele pentru care s-ar întoarce acasă românii din Austria. Ce spun despre vaccinarea obligatorie

Dispariţia bizară a unui fotbalist din Anglia. După 3 ani, cazul va fi tratat ca o crimă

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite