Tânărul care s-a înecat la Corabia a fost găsit în această dimineaţă. Trupul neînsufleţit a fost adus la mal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
inecat corabia

Trupul neînsufleţit al tânărului de 15 ani, care a dispărut, vineri după-amiază, 23 iunie 2017, la Corabia, a fost observat în această dimineaţă şi adus la mal.

Echipe ale ISU Olt şi STPF Corabia, care efectuau misiuni de patrulare în zonă, alături de membrii familiei şi de rudele băiatului, au observat trupul neînsufleţit al băiatului, plutind, la aproximativ 500 metri în aval de locul în care martorii spun că l-au văzut ultima dată pe băiat. Cu ajutorul unei ambarcaţiuni pneumatice trupul a fost adus la mal, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plt. maj. Alin Băsăşteanu..

Băiatul, în vârstă de 15 ani, din Corabia, a dispărut în apele Dunării vineri, 23 iunie 2017. Prietenii i-au anunţat dispariţia la 112 în jurul orei 17,00, scafandri din cadrul ISU Olt şi ISU Dolj, dar şi echipaje cu ambarcaţiuni, efectuând operaţiuni specifice de căutare timp de două zile, fără succes.

Pe pagina de socializare a tânărului au început să apară mesaje de condoleanţe încă de vineri, la scurt timp de la anunţul dispariţiei băiatului. 

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite