Tânăra omorâtă în Bragadiru, fata unui mare fermier din Olt, va fi înmormântată în localitatea natală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra era originară din localitatea Mihăeşti, judeţul Olt FOTO: observator.tv
Tânăra era originară din localitatea Mihăeşti, judeţul Olt FOTO: observator.tv

Femeia în vârstă de 30 ani, omorâtă cu trei zile în urmă cu mai multe  lovituri de cuţit în apartamentul său din Bragadiru, va fi înmormântată duminică, 30 iunie 2019, în localitatea natală, din judeţul Olt.

Manuela Mustăţea, în vârstă de 30 ani, absolventă de Drept, era fiica cea mare a unui mare fermier care lucrează aproximativ 4.000 hectare de teren agricol, din localitatea Mihăeşti, judeţul Olt. Tânăra va fi înmormânată duminică, 30 iunie 2019, în localitatea natală, unde crima comisă în Bragadiru, într-un cartier de blocuri de lux din apropierea Bucureştiului, a îngrozit întreaga comunitate.

Crima a fost descoperită joi, 27 iunie 2019, de un tânăr în vârstă de 23 ani, care îi plimba tinerei câinele. Iniţial anchetatorii l-ar fi bănuit chiar pe acesta de crimă, însă vineri-seara, un bărbat în vârstă de 26 ani, un cunoscut al celui care a descoperit crima, a fost reţinut de poliţişti în civil în staţiunea Mamaia.

Bărbatul a declarat că nu ar fi vrut să o omoare pe victimă, ci doar să o adoarmă şi să-i poată fura banii, însă lucrurile ar fi scăpat de sub control, intrând în panică şi lovind-o cu 30 de lovituri de cuţit. Criminalul a reuşit să plece din apartamentul tinerei, însă, doar cu o sumă mică de bani, 150 lei, şi cu cheile autoturismului de lux al acesteia. Nu a putut, în schimb, să pornească bolidul, care avea recunoaştere facială. Criminalul s-a speriat şi a fugit spre Buftea cu bicicleta, de acolo luând trenul spre Constanţa. Anchetatorii l-au descoperit în staţiunea de la malul mării în timp ce încerca să-şi vândă bicicleta cu 400 lei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite