Stâlpul „crescut“ în giratoriul de la Caracal. „E în spiritul oraşului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe acest drum se circulă în regim de şantier, iar stâlpul este ocolit de şoferi FOTO: Facebook/Dan Păloiu
Pe acest drum se circulă în regim de şantier, iar stâlpul este ocolit de şoferi FOTO: Facebook/Dan Păloiu

Noua minune a Caracalului, stâlpul de susţinere a cablurilor de electricitate care a „răsărit“ în giratoriul construit pe şoseaua de centură, trebuie să dispară în două săptămâni.

Un stâlp care susţine cablurile furnizorului de electricitate a rămas în mijlocul centurii de ocolire a Caracalului, sporind „minunile“ care au făcut al doilea municipiu din Olt celebru. Stâlpul, acolo dintotdeauna, a fost înconjurat de constructorii care se chinuie din 2010 să finalizeze centura ocolitoare a oraşului. Este ultimul dintre cei aproximativ 20 de stâlpi mutaţi de proprietar pentru a face loc şoselei de centură.

„Se ştie de stâlp, au fost mai mulţi, aproximativ 20, pe ceilalţi şi i-a mutat proprietarul, acum are termen două săptămâni să-l mute şi pe acesta. Noi construim drumul într-un termen, ca atare, până la terminarea stratului de uzură ar fi trebuit mutat. Avem promisiuni, de fapt este obligaţia legală a proprietarului, că se va muta în cel mult două săptămâni. Ce să mai spunem, este în spiritul oraşului“, a declarat purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu.

Centura ocolitoare a Caracalului este în construţie din 2010 şi încă nedată în folosinţă. Şoferii însă s avântă pe acest drum de ceva vreme. „Se circulă în regim de şantier“, a confirmat Şerbănescu. Pe ea, în condiţii normale, ar trebui să se circule din decembrie 2017. „Dacă nu se mută stâlpul, nu-i putem da drumul, dar nu va fi cazul“, a mai spus Şerbănescu. Investiţia a costat aproximativ 80 milioane lei, însă lucrările s-au poticnit constant din motive diverse. Drumul face legătura cu un alt tronson din Teleorman, început în aceeaşi perioadă şi finalizat, în schimb, cu ani buni în urmă.

CITIŢI ŞI: Legendele din Caracal, cinci din şapte sunt adevărate: locul unde s-a răsturnat carul cu proşti, închisoarea de pe strada Libertăţii, cimitirul de pe Învierii VIDEO

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite