Șofer prins conducând pe DN 65 cu 183 km/h. De ce a fugit bărbatul de polițiștii care l-au oprit

0
Publicat:

Un bărbat din municipiul Caracal, Olt, a fost lăsat pieton de polițiști fiind prins circulând cu 183 km/, pe Drumul Național 65 - European 574, în afara localității Valea Mare. În momentul în care i-au fost cerute documentele, șoferul a fugit de sub nasul oamenilor legii.

Șofer a fost prins conducând cu 183 km/h pe DN 65 FOTO Poliția Română
Șofer a fost prins conducând cu 183 km/h pe DN 65 FOTO Poliția Română

Incidentul a avut loc duminică,  4 septembrie, în jurul orei 17.30. Polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timpul unui control de rutină, au depistat în trafic, pe Drumul Național 65 -  European 574, în afara localității Valea Mare, un autoturism, ce circula cu viteza de 183 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h.

A invocat o urgență medicală

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia se afla un bărbat, care, în momentul solicitării documentelor, a plecat de la locul opririi.

Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului până pe strada Pitești din municipiul Slatina, unde a fost oprit de un alt echipaj chemat în sprijin.

La volanul autoturismului a fost identificat bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Caracal, care a declarat că a părăsit locul opririi pentru o urgență medicală a pasagerului din dreapta față.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.030 de lei, iar polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 150 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Un bărbat din Cehia a condus cu 281 km/h pe A1

Tot duminică, 4 septembrie, un șofer ceh, în vârstă de 38 de ani, a fost prins pe A1, în județul Arad, conducând cu 281 km/h, cea mai mare viteză înregistrată de radar în acest an.

„281 km/h, pe un sector de drum limitat la 100 km/h - cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar anul acesta - „premiul”: 120 de zile fără permis, cu dovadă fără drept de circulaţie şi 2.900 de lei amendă”, a anunțat Poliţia Română, pe Facebook.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite