Slatina: Prime care sfidează criza pentru angajaţii olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele, tichetele şi coşurile cu bunătăţi sunt cadourile cu care vor pleca acasă, de sărbători, salariaţii societăţilor mari din Slatina.

În timp ce mai multe societăţi oltene din domeniul construcţiilor sau agricol au anunţat disponibilizări pentru lunile de iarnă, peste 500 de olteni rămânând fără loc de muncă, marile firme de pe platforma industrială a Slatinei s-au gândit la angajaţii lor şi în acest an, de sărbători. Moş Crăciun de la Alro Slatina nu pare să fie afectat de criză şi, ca în fiecare an, cele mai mari prime de sărbători se pregătesc pentru angajaţii combinatului de aluminiu. Moşul le va vira pe card aluminiştilor 75 la sută din salariul brut şi le va aşeza sub bradul de Crăciun tichete cadou în valoare de 150 lei, din partea patronatului. Şi sindicatele îi vor premia pe angajaţi tot cu tichete cadou. Angajaţii Uzinei de Aluminiu îşi vor primi mâine cadourile de Crăciun. Moş Crăciun e mai bogat faţă de anul trecut pentru angajaţii fabricii Altur. Dacă la sfârşitul lui 2009, aceştia au primit tichete cadou în valoare de 150 lei, acum Moşul e mai darnic. „Angajaţii noştri vor primi tichete cadou în valoare de 300 lei“, a declarat pentru Adevărul de Seară inginerul Rizea Niţu, directorul fabricii. 

Cadouri tradiţionale la Pirelli Tyres

Angajaţii fabricii de anvelope Pirelli Tyres vor primi de sărbători un coş plin cu bunătăţi. „Şi în acest an la fel ca şi în anii trecuţi o să fim alături de salariaţi şi o să le oferim cadoul tradiţional de Crăciun“, a spus Mihaela Ionuş, PR-ul societăţii. Nici salariaţii fabricii de ţevi TMK Artrom nu vor fi neglijaţi. Aceştia vor primi cadouri ca în fiecare an însă valoarea lor va fi stabilită în cursul acestei săptămâni. Singurii care nu vor primi nimic de sărbători de la serviciu sunt bugetarii. Angajaţii de la stat au „beneficiat“ anul trecut de sărbători de zile de concediu fără plată, iar anul acesta de lefuri tăiate cu 25 la sută.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite