Slatina: Nepoţii lui Bercea au fugit din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele şase persoane din neamul Bercea, bolnave de gripă porcină, au fugit de la Spitalul Municipal Caracal, acolo unde urmau tratamentul cu Tamiflu.

Nepoţii lui Bercea Mondial au părăsit Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Caracal înainte de a se însănătoşi. „Cei şase pacienţi internaţi la Caracal au părăsit spitalul în cursul zilei de vineri. Acestora li se administra tratament cu Tamiflu, iar acum se află sub supravegherea medicului de familie“, a explicat asistent Gabriela Gogiu, din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Olt.
Nepoţii lui Sandu Anghel, alias Bercea Mondial au ajuns la spital săptămâna trecută cu simptome de gripă nouă. „Cinci persoane cu febră 37,8 grade, rinoree, tuse seacă şi cefalee s-au prezentat la Spitalul Municipal Caracal. Pacienţii au spus că bunicul lor a fost bolnav de gripă nouă. Şi ei au fost confirmaţi clinic cu gripa porcină“, a spus dr. Marinela Madan, director adjunct în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Olt. A şasea persoană din familia interlopului a ajuns joi la spital cu aceleaşi simptome şi a rămas internată.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite