Şefa femeilor liberale din organizaţia Slatina şi alte 10 colege au trecut la ALDE cu o zi înainte ca PNL Olt să-şi aleagă preşedintele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
11 membre ale OF-PNL Slatina au semnat adeziuni la ALDE
11 membre ale OF-PNL Slatina au semnat adeziuni la ALDE

ALDE Olt continua să racoleze membri PNL, joi, 25 ianuarie, prezentând noul lot. 11 membre ale organizaţiei de femei a PNL Slatina, printre care şi preşedinta, au semnat adeziuni.

Elena Iotu, de doar câteva luni preşedintă a Organizaţiei de Femei a PNL Slatina, împreună cu alte 10 colege din structura de conducere a organizaţiei, a făcut pasul spre ALDE. Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, le-a prezentat pe noile membre într-o conferinţă de presă organizată joi, cu doar o zi înainte de alegerile din PNL Olt, membrii PNL urmâd să-şi desemneze vineri, 26 ianuarie 2018, noul preşedinte şi prim-vicepreşedintele.

Tot la ALDE, unde prim-vicepreşedinte este Ioan Ciugulea - cel care a condus o bună perioadă PNL Olt, a ajuns în urmă cu două luni şi prim-vicepreşedintele PNL Olt Dan Stana, stârnind discuţii în organizaţia ALDE Piatra-Olt, iar înaintea acestuia, candidatul la funcţia de primar al Slatinei din partea PNL - Marius Bălaşa, care între timp a fost promovat preşedinte al ALDE Slatina, dar şi membre ale organizaţiei judeţene de femei a PNL etc.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite