Proxeneți de mici. Doi băieți cu vârste sub 18 ani au sedus o copilă de 13 ani și au plasat-o către clienți adulți

0
Publicat:

O fată de 13 ani, care s-a îndrăgostit de un adolescent, a fost exploatată ulterior de acesta și de un alt adolescent, fiind filmată în ipostaze intime și obligată să întrețină relații sexuale cu bărbați.

Fata a devenit în scurt timp victima băiatului de care s-a îndrăgostit FOTO: arhiva
Fata a devenit în scurt timp victima băiatului de care s-a îndrăgostit FOTO: arhiva

Proxeneții minori au încasat sume semnificative, până când „afacerea” le-a fost stricată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt, care i-au reținut, sâmbătă, 9 decembrie 2023, pe cei doi.

Copila, în vârstă de doar 13 ani, care avea neînțelegeri cu familia, a fost victimă ușoară pentru unul dintre adolescenți. Băiatul a făcut-o să se îndrăgostească de el, de aici lucrurile evoluând fără abateri de la metoda „Loverboy”. Calvarul fetei a început în luna noiembrie 2023.

S-a reținut că, în luna noiembrie 2023, unul dintre inculpați a început o relație de prietenie cu o persoană vătămată minoră (în vârstă de 13 ani ) și a întreținut cu aceasta, în mod repetat, relații sexuale”, spun procurorii.

Fata nu s-a bucurat prea mult de atenția celui de care s-a îndrăgostit, în foarte scurt timp începând exploatarea, proxenetul-adolescent uzând chiar de violență pentru a o convinge pe fată că coopereze.

La scurt timp de la debutul relației, inculpatul, profitând de sentimentele victimei față de el, precum și de starea de vulnerabilitate în care se afla (vârsta fragedă, neînțelegeri cu familia), a transportat-o pe raza municipiului Slatina și într-o altă localitate din județul Olt, obligând-o, prin exercitarea unor acte de violență fizică și psihică, să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 200 de lei pe care și le-a însușit integral”, mai spun procurorii.

Băiatul nu s-a limitat la a întreține relații sexuale cu fata, ci a și filmat-o, stocând imaginile în telefonul mobil. 

Un al doilea adolescent a intrat și acesta în „combinație”, recrutând de asemenea clienți dispuși să plătească tariful fixat de prietenul său. 

„Cu privire la cel de-al doilea inculpat, din cercetările efectuate a rezultat că în luna noiembrie 2023 a recrutat mai mulți clienți interesați de serviciile sexuale prestate contra cost de persoana vătămată minoră și a stabilit detaliile privind locația, data întâlnirii și prețul. De asemenea a întreținut relații sexuale cu minora și a deținut în telefonul mobil personal imagini cu aceasta în ipostaze sexuale explicite pe care le-a distribuit unui prieten folosind același sistem informatic”, mai precizează procurorii, potrivit unui comunicat de presă. 

Adolescenții - în arest, clienții majori - sub control judiciar 

Cei doi adolescenți au fost reținuți, iar duminică, 10 decembrie 2023, aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, prin decizia judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, fiind învinuiți de săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată, pornografie infantilă, trafic de minori în formă continuată și complicitate la trafic de minori în formă continuată.

Față de alți doi inculpați s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor. 

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite