Adolescentă de 14 ani, sedusă și exploatată sexual de doi bărbați timp de un an. Cum a fost convinsă copila VIDEO

0
Publicat:

O fată de doar 14 ani a fost sedusă și ulterior exploatată sexual de doi bărbați care au fost reținuți, luni, 13 noiembrie 2023, de DIICOT. Fata a fost „plasată” mai multor bărbați și chiar urma să fie vândută.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt au dispus, luni, 13 noiembrie 2023, reținerea a doi inculpați, Marian Mihai Drăgulin și Elvis Marian Trancă, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și act sexual cu un minor.

Aceștia ar fi profitat de naivitatea unei fete în vârstă de 14 ani. Unul dintre ei  a sedus-o și ulterior a plasat-o mai multor bărbați pentru a întreține raporturi sexuale. Imediat a intrat în „afacere” și cel de-al doilea bărbat.

Obligată să întrețină raporturi sexuale pentru sume între 100-200 lei

În fapt s-a reținut că, în cursul lunii octombrie 2022, unul dintre inculpați a recrutat prin inducere în eroare (promisiuni false de căsătorie), transportat, adăpostit și intermediat unei persoane vătămate minore, cunoscând vârsta reală a acesteia (14 ani),  raporturi sexuale cu diferite persoane de la care a încasat  sume  cuprinse între 100-200 lei, iar in cursul aceleiași luni a întreținut cu victima raporturi sexuale”, se menționează într-un comunicat transmis de IPJ Olt.

Bărbații au fost arestați FOTO: captura video IPJ Olt
Bărbații au fost arestați FOTO: captura video IPJ Olt

Tot în luna octombrie, a început să o exploateze pe fată și cel de-al doilea bărbat. Mai mult, acesta ar fi încercat chiar să o vândă unui alt bărbat, contra sumei de 2.000 lei, primind, de altfel, jumătate din sumă.

Cu privire la cel de al doilea inculpat, din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în cursul lunii octombrie 2022, a întreținut raporturi sexuale cu minora a cărei vârstă o cunoștea și totodată i-a facilitat întreținerea de   raporturi sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 100-200 lei. De asemenea, a mijlocit o eventuală căsătorie a victimei minore cu un bărbat de la care a primit 1000 lei, reprezentând  jumătate din suma cerută în acest scop”, se mai menționează în comunicatul citat.

Cel de-al doilea inculpat a constrâns de asemenea și o victimă majoră să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat, încasând pentru asta, de la beneficiarul „serviciilor”, 200 lei.   

Cei doi bărbați au fost prezentați, marți, 14 noiembrie 2023, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt care a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se mai menționează în comunicat.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite