Profesorul care avea o relație cu o elevă de 15 ani rămâne în arest. Sorin Ene a fost reclamat de părinții fetei

0
Publicat:

Profesorul din Olt reclamat de părinții unei eleve în vârstă de 15 ani că are o relație cu fiica lor rămâne în arest. Tribunalul Olt i-a respins contestația lui Sorin Ion Ene, profesor de muzică în Balș.

Sorin Ene, profesorul arestat pentru relații sexuale cu o minoră FOTO Facebook Sorin Ene
Sorin Ene, profesorul arestat pentru relații sexuale cu o minoră FOTO Facebook Sorin Ene

Bărbatul de 44 ani a fost reținut de polițiști în cursul săptămânii trecute, după ce părinții fetei de 15 ani, din Balș, județul Olt, au anunțat Poliția.

Sorin Ene a fost ulterior arestat preventiv. Acesta a contestat măsura arestului preventiv la Tribunalul Olt, însă judecătorul de drepturi și libertăți i-a respins contestația.

„În baza art. 204 C.p.p. Respinge contestaţia formulată de contestatorul inculpat ENE ION SORIN, în prezent arestat preventiv în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt. -împotriva încheierii nr.524/13.09.2022, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş, în dosarul nr. 3546/184/2022, ca nefondată. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 50 lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, data de 19.09.2022, la Tribunalul Olt”, este soluția pe scurt pronunțată luni, 19 septembrie 2022.

Din acest an urma să îi fie profesor elevei cu care avea o relație

Relația dintre profesorul de muzică și copila de 14 ani ar fi început în urmă cu câteva luni, fata fiind la acel moment elevă în gimnaziu. Din această toamnă fata a fost admisă la liceu, iar Sorin Ene urma să îi fie profesor de muzică. Nu ar fi apucat, însă, să desfășoare nicio oră la clasa fetei, fiind „săltat” de polițiști sub acuzația de act sexual cu un minor, în formă continuată.

„În fapt, la data de 12 septembrie a.c., polițiștii polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați de o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale. (...) Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au transmis la acel  moment polițiștii Inspectoratului de Poliție Olt.

Bărbatul este o persoană destul de cunoscută în micul oraș din Olt, pentru că în afara profesiei de bază avea și o formație muzicală cu care participa la evenimente, însă puțini sunt cei care l-ar fi crezut în stare să seducă o copilă, mai mică de vârstă decât fiul lui. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite