Preşedintele filialei Olt şi mai mulţi membri din conducerea judeţeană a Pro România au trecut la PNL

0
Publicat:

Mai mulţi lideri ai Pro România Olt au trecut la PNL, fiind prezenţi într-o conferinţă de presă alături de preşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, şi de preşedinţii unor organizaţii locale.

Tiberiu Pană, președintele Pro România Olt a susţinut că au trecut la PNL mai multe organizaţii din judeţ ale partidului.

„Foarte mulţi membri din Biroul Judeţean trec la PNL şi destul de multe organizaţii Pro România vor trece la PNL. Acolo unde există compatibilitate", a declarat Pană, potrivit Agerpres.

Tiberiu Pană a arătat că a demisionat din Pro România şi s-a înscris în PNL în contextul în care Pro România este în "disoluţie".

„Ieri mi-am prezentat demisia din Pro România în faţa conducerii partidului, datorită faptului că partidul este în disoluţie, organizaţiile sunt aproape terminate, s-au desfiinţat, au trecut la alte partide, datorită neimplicării conducerii în organizarea în teritoriu a partidului. (...) Am luat decizia să trecem la PNL pentru că o mare parte dintre membrii Pro România sunt foşti membri PNL care s-au întors în partid. Eu n-am mai făcut politică până să mă înscriu în Pro România şi am luat decizia să vin la PNL lângă o echipă nouă, o echipă cu mulţi oameni care n-au mai făcut politică, alături de o echipă veche, cu experienţă politică, precum domnul Ştirbu, domnul primar de la Scorniceşti, domnul primar de la Studina şi să participăm şi să ne implicăm în activităţile şi programele de dezvoltare pe care PNL Olt le desfăşoară pentru dezvoltarea judeţului", a afirmat el.

Liderul PNL Olt, Gigel Ştirbu, a menţionat că au trecut la PNL mai multe organizaţii locale Pro România din judeţul Olt, în prezent având loc un proces de compatibilizare în mai multe localităţi.

„Le mulţumesc că au luat decizia de a se alătura proiectului nostru de a unifica toate forţele politice din judeţul Olt care vor să schimbe în bine acest judeţ şi să facă în aşa fel încât oltenii să-şi ia judeţul înapoi. Le mulţumesc domnilor din conducerea Pro România Olt, astăzi vor deveni oficial membri ai PNL, în calitatea domniilor lor de preşedinte al Pro România Olt, vicepreşedinţi Pro România şi celorlalţi colegi din întreg judeţul care au decis să facă parte din acest proiect, extrem de important, credem noi. (...) Suntem într-un continuu proces de reorganizare în teritoriu, Pro România are destul de mulţi consilieri locali, oameni care au demonstrat că pot lua voturi importante, de la un partid mic, ceea ce spune multe despre tracţiunea electorală a acestora. Sunt multe organizaţii unde oamenii de la Pro România au preluat conducerea organizaţiilor liberale care nu erau performante, sunt organizaţii unde colegii de la Pro România s-au alăturat colegilor de la PNL şi împreună au creat un nucleu care aduce speranţă că se poate schimba ceva în acea localitate. Suntem într-o continuă mişcare de compatibilizare în foarte multe localităţi”, a declarat el.

Deputatul liberal a făcut apel şi către alte partide din judeţ de a se alătura PNL pentru alegerile locale.

„Aş face un apel pentru cei care doresc să schimbe ceva în acest judeţ să se alăture acestei echipe, pentru că eu cred că anul 2024 este anul în care se pot schimba multe lucruri în bine în acest judeţ”, a spus preşedintele PNL Olt.

FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite