O fată de 17 ani din judeţul Olt a dispărut. Fata are un tatuaj după care poate fi uşor recunoscută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fata a plecat vineri, 16 iulie, din centru şi nu a mai revenit
fata a plecat vineri, 16 iulie, din centru şi nu a mai revenit

O adolescentă de 17 ani a dispăut dintr-un centru de îngrijire din judeţul olt. Un educator a anunţat Poliţia, vineri-seară.

Fata se numeşte Dima Bianca Maria, are 17 ani şi locuia într-o casă de tip familial din Corabia, judeţul Olt.  A plecat voluntar din centru, însă nu a mai revenit şi personalul centrului a anunţat dispriţia.

„La data de 16 iulie a.c., orele 21:45 poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia, au fost sesizaţi de o femeie, educator într-o casă de tip familial, cu privire la faptul că, în jurul orelor 08:00-09:00, minora DIMA BIANCA-MARIA, în vârstă de 17 de ani, beneficiară a centrului, ar fi părăsit centrul şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,67 m, aproximativ 60 de kg, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, având un tatuaj pe antebraţul drept cu inscripţia "Andreea" şi semnul infinit pe degetul arătător de la mâna dreaptă. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou de culoare neagră, pantaloni scurţi de culoare galbenă şi papuci“, a nunţat IPJ Olt.

Poliţia face apel ca persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea acesteia să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Vă recomandăm şi:

Căutările copilului dispărut de pe malul râului Mureş au fost reluate. Tatăl său a fost găsit înecat

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite