O fată de 13 ani s-a spânzurat. A descoperit-o fratele ei, cei doi locuind singuri, de când părinţii au plecat la muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fratele mai mic al copilei a găsit-o spânzurată în podul casei
Fratele mai mic al copilei a găsit-o spânzurată în podul casei

O tânără în vârstă de 13 ani şi-a pus capăt zilelor sâmbătă, 24 iunie 2017. Fratele fetei a găsit-o atârnând în ştreang, în podul casei.

Nefericitul eveniment s-a produs în comuna olteană Vulpeni, fata de 13 ani locuind alături de fratele ei, părinţii celor doi, despărţiţi, fiind plecaţi la muncă, mama, în străinătate, iar tatăl, în judeţul vecin, Vâlcea.

Băiatul, mai mic decât adolescenta, s-a îngrijorat când a văzut că uşa casei este încuiată. A spart geamul ferestrei şi a pătruns în locuinţă, pe sora sa găsind-o atârnând în ştreang, în podul casei. Cei doi adolescenţi erau vizitaţi în fiecare zi de bunici, care locuiesc în aceeaşi localitate, foarte aproape chiar, au aflat echipajele sosite la faţa locului, care, deşi au început manevrele de resuscitare, n-au mai putut face nimic pentru adolescentă.

„Fratele a găsit-o, a fost nevoit să spargă geamul, din câte au înţeles colegii mei, şi a găsit-o în podul casei. Cei doi stăteau mai mult singuri, părinţii sunt plecaţi, iar seara venea la ei o bunică. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare, însă s-au oprit când a ajuns medicul. Nu se mai putea face nimic“, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Marian Furtună.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite