O bătrână de 85 ani, din Olt, este căutată de două zile de localnici, poliţişti şi jandarmi. „A lăsat medicamentele, haina, o oală pe aragazul aprins...“

0
0
Femeia dispărută este de negăsit de două zile. Sursa FOTO: IPJ Olt
Femeia dispărută este de negăsit de două zile. Sursa FOTO: IPJ Olt

Fiica bătrânei dispărute i-a anunţat pe poliţişti cu două zile în urmă că nu reuşeşte să dea de mama sa. De atunci atât poliţiştii şi jandarmii, cât şi locanicii, au căutat-o continuu, deocamdată fără succes.

Fiica bătrânei locuieşte în Călăraşi şi i-a anunţat pe poliţişti că nu mai reuşeşte să-şi contacteze mama.

„La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Verguleasa au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că, în cursul zilei, mama acesteia, OANŢĂ LEANA, de 85 de ani, din comuna Verguleasa, judeţul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.                                       

Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 55 de kilograme, păr alb, de lungime medie, prins în coadă, ochi căprui. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul plecării“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

„Este vorba de "tanti Gilica", din „Verguleasa Mică" (str. Bisericii). A dispărut de la domiciliu în data de 18.02.2022, în jurul orei 10.30. Dacă sunt persoane care au văzut-o pe undeva, nu ezitaţi să anunţaţi organele locale de politie, sau la 112! Orice detaliu este important!!!“, a anunţat la rândul său primarul localităţii Verguleasa, Valentin Piciu, duminică, 20 februarie 2022, pe contul său de Facebook. 

În dialogul purtat cu cetăţenii din comună, prin intermediul comentariilor la postarea respectivă, primarul a oferit şi alte detalii. Femeia ar fi fost surprinsă în ziua dispariţiei pe camerele de supraveghere din localitate, însă de dimineaţă, atunci când a mers la farmacie.

„Am văzut pe camere. A fost dimineaţă la farmacie, iar pe la 9.30 a mers acasă. A lăsat medicamentele, haina cu care a fost îmbrăcată, o oală pe aragazul aprins, şi, de aici nu se mai ştie nimic. Pe la 11,00 a mers o vecina până la ea şi nu a găsit-o. Nu am găsit pe nimeni să spună dacă a văzut-o pe drum, plecând în vreo direcţie, stând la ocazie, sau mai ştiu eu ce informaţii care să ne conducă pe vreo pistă. Zonele din apropiere au fost scotocite amănunţit. Nici urmă. De aceea este necesar ca, oricine deţine cea mai mică informaţie, s-o aducă la cunoştinţa organelor de poliţie! Poate se reuşeşte a i se lua  urma“, a precizat primarul.

Şi fiica femeii a făcut apel şi pe Facebook pentru a-şi găsi mama. Aceasta este fotografia mamei mele care a plecat de acasă în data de 18.02.2022! Vă rog frumos să mă sprijiniţi în găsirea ei. Vă mulţumesc! Doamne ajută!“, a scris femeia.

Reprezentanţii IPJ Olt au anunţat sâmbătă, 19 februarie 2022, că la căutări participă şase poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, nouă jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, patru pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, opt voluntari din cadrul Primăriei Verguleasa şi un poliţist criminalist cu un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.  

 Cei care pot furniza informaţii ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Pompierii greci au recuperat cadavrul unuia dintre cei 12 pasageri dispăruţi ce se aflau pe feribotul distrus în Marea Mediterană

Ce spune un român aflat la bordul feribotului cuprins de flăcări în Marea Mediterană: „Nu am recuperat nimic. Echipajul a fost profesionist” VIDEO

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite