Adolescentă plecată de acasă de aproape cinci luni, căutată de Poliţie. La momentul plecării, familia nu a fost de acord cu mediatizarea cazului

0
0
Facebook Politia Romana

Poliţia Judeţeană Braşov a făcut publice, marţi, semnalmentele unei adolescente de 16 ani care a plecat de acasă, din oraşul Codlea, în 28 septembrie anul trecut şi nu s-a mai întors. La momentul dispariţiei fetei, familia nu a fost de acord cu mediatizarea cazului.

adolescenta-brasov

Ultima dată adolescenta a fost văzută când a plecat de acasă către şcoală, în 28 septembrie 2021. La momentul plecării purta pantaloni de trening de culoare gri, geacă de culoare albastră cu gri, pantofi sport de culoare roz cu portocaliu, ghiozdan de culoare roz şi nu avea la ea telefon mobil.

Semnalmentele fetei sunt: înălţime aproximativ 1,65 metri, greutate 50 de kilograme, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, băieţeşte, constituţie atletică, nu are semne particulare.

„La momentul plecării voluntare, familia nu a fost de acord cu mediatizarea cazului”, precizează Poliţia Braşov.  

Conform sursei citate, fata a mai plecat în repetate rânduri de acasă, ea fiind găsită de poliţişti sau revenind singură acasă.

Mai multe - Braşov

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite