Un indian venit la muncă în România, dat dispărut de patronul său din Sibiu. Când a fost văzut ultima oară

0
0
Khatai Indraraj - indianul dat dispărut de angajatorul din Sibiu Foto Poliţia Sibiu
Khatai Indraraj - indianul dat dispărut de angajatorul din Sibiu Foto Poliţia Sibiu

Dispariţia lui Khatai Indraraj este catalogată de Poliţie drept plecare voluntară, deocamdată, în lipsa altor informaţii. Tânărul de 24 de ani a fost dat dispărut sâmbătă, 5 februarie.

Despre asiaticul cu domiciliu în Sibiu nu se mai ştie nimic de joi, 3 februarie. 

Sâmbătă, patronul său a sesizat dispariţia angajatului menţionând că a fost văzut ultima dată în jurul orei 16:00 a zilei de joi. 

Khatai Indraraj stătea la Sibiu cu permis de şedere. Potrivit semnalmentelor date publicităţii de către Poliţia Judeţeană Sibiu, tânărul are 1,55 m înălţime, 55 kg greutate, păr brunet şi tenul măsliniu. 

În momentul plecării purta un tricou negru cu inscripţiile „NYC” şi numărul  „22” de culoare albă, geacă de culoare gri, cu mâneci albe, jeanşi albaştri, pantofi sport albi şi o şapcă neagră. 

„Poliţiştii sibieni caută un bărbat de 24 de ani, cetăţean străin, care a plecat de la domiciliul din municipiul Sibiu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, au menţionat reprezentanţii IPJ Sibiu, precizând că nu se cunosc eventuale semne particulare ale indianului.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Tatăl copilului de şase ani mort la Sibiu, arestat preventiv. Fratele mai mic, martor la bătăile părintelui

Oraşul din România catalogat de o vloggeriţă britanică drept „The most unique city in Europe“ VIDEO

Mai multe - Sibiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite