Fetiţă de patru ani, dispărută în 2019, găsită într-o cameră secretă. Cine a răpit-o şi ce informaţie a schimbat toată ancheta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fetita viol Braila

Autorităţile au căutat-o mai bine de doi ani pe Paislee Shultis, o fetiţă de 4 ani dată dispărută de tutorele ei legal în 2019. Dar o nouă informaţie a schimbat tot cursul investigaţiei, potrivit CNN. Anchetatorii au suspectat de mult timp că fetiţa ar fi ascunsă în casa părinţilor ei biologici, în care nu au avut niciodată acces.

„Acest indiciu a fost proaspăt, a fost concret. Informaţiile furnizate au fost coroborate”, a spus Joseph Sinagra, şeful departamentului de poliţie din Saugerties, potrivit Digi24. 

Fetiţa a fost dată dispărută în iulie 2019 de la locuinţa ei din comitatul Tompkins în iulie 2019, a fost localizată în siguranţă, a anunţat marţi poliţia din departamentul Saugerties din Ulster County. 

În 2019, principalii suspecţi ai cazului au fost Kimberly Cooper şi Kirk Shultis Jr, părinţii fetiţei care nu deţineau, însă, şi custodia ei, însă anchetatorii nu au descoperit până acum probe incriminatoare, astfel că pista a fost abandonată.

Paislee, acum în vârstă de 6 ani, a fost găsită în ascunsă într-o cameră secretă de sub scară, cu mama ei biologică. Copilul a fost returnat tutorelui legal şi surorii ei mai mari, a spus poliţia, iar părinţii biologici şi bunicul au fost arestaţi.

Deşi poliţiştii au fost la această adresă de mai multe ori, nu au avut dovezile necesare pentru a efectua o percheziţie completă a proprietăţii.

„Nu putem executa un mandat de percheziţie sau să acţionăm în baza unor vorbe, trebuie să acţionăm pe baza informaţiilor faptice. Şi în 14 februarie, am obţinut informaţii concrete, ceea ce a schimbat situaţia, a spus Sinagra.

Anchetatorii au vizitat frecvent casa, dar nu li s-a permis accesul peste tot, Kimberly Cooper şi Kirk Shultis Jr. acuzând de fiecare dată poliţia că i-au „hărţuit” şi „trag de timp” în loc să o caute pe fetiţă.

Când au reuşit să percheziţioneze casa, au descoperit că unul dintre dormitoare era al lui Paislee. În final, au descoperit camera secretă de sub scări, unde se afla ascunsă fetiţa.

„Avea numele ei pe perete, mai multe haine erau răspândite în dormitor, patul părea să fi fost folosit. Credem că locaţia respectivă a fost folosită probabil de fiecare dată când am trimis poliţişti acolo pentru a urmări o pistă”, a spus Sinagra.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite