Captură rarisimă la Caracal: peste 30 tone de floarea-soarelui confiscate de poliţişti "dintr-un foc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din oraşul Caracal au reuşit să facă o captură de zile mari, zilele trecute, cu ocazia unui banal control de rutină pe raza localităţii. Doi şoferi care transportau peste 30 de tone de floarea-soarelui nu au putut să prezinte niciun fel de documente pentru marfa menţionată, fapt pentru care aceştia trebuie să explice acum şefilor de ce le-a fost confiscată întreaga marfă.

O patrulă de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Caracal au oprit în trafic, vineri – 11 aprilie, două autovehicule - cap tractor şi o semiremorcă -, care conţineau floarea soarelui. După verificarea documentelor prezentate de către conducătorii celor două mijloace de transport a rezultat faptul că acestea aparţin unei societăţi comerciale din comuna Mihăileşti, judeţul Giurgiu, ce prestează activitatea de transport rutier de mărfuri pentru o firmă din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa.

Problema a apărut când şoferii au fost întrebaţi despre actele de transport a mărfii transportate. “Conducătorii celor două mijloace de transport menţionate nu au putut prezenta niciun fel de documente de provenienţă pentru cantitatea de 30.760 kg floarea-soarelui pe care o transportau”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a societăţii din municipiul Slobozia, proprietar al mărfurilor transportate, cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar întreagta cantitate de floarea-soarelui, estimată a valora 40.000 lei, a fost confiscată.

Mai puteţi citi:

FOTO  Poliţiştii de la Olt, cu armele pe masă de Ziua Porţilor Deschise

Bandă de puştani din Vlădila, hoţi de temut

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite