Medicii ORL-işti din sudul ţării se aud la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipiul Slatina va găzdui, la finele acestei luni, cea de-a doua întâlnire anuală a medicilor ORL-işti din sudul ţării. Prima asemenea reunire a doctorilor din această ramură are loc la Craiova, în prima parte a anului, iar, pentru a doua, este ales un oraş din zona menţionată, de această dată fiind selectată capitala judeţului Olt. Cu acest prilej, medicii dezbat cazuri interesante întâlnite la serviciu în cele şase luni anterioare.

Aproximativ 70 de doctori ORL-işti din judeţele din sudul ţării vor veni la Slatina pe data de 24 octombrie, atunci când este programată a se desfăşura a doua întâlnire din acest an a specialiştilor din acest domeniu. Conferinţa ORL-liştilor va fi găzduită la Hotel City.

Conferinţa prilejuieşte medicilor amintiţi să discute pe marginea celor mai speciale cazuri întâlnite la serviciu, cazuri din care cu toţii au de învăţat şi, de asemenea, vor vorbi despre noutăţile de specialitate. Nu în ultimul rând, medicii ORL-işti vor discuta şi despre tehnica medicală de ultimă generaţie din domeniu, precum şi despre protocoale terapeutice.


 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite