Marş împotriva drogurilor la Slatina, Caracal şi Balş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 2.500 de persoane, majoritatea tineri, sunt aşteptaţi să participle, joi – 14 mai, la o acţiune de protest împotriva consumului de droguri. Planificat de organizatori a lua forma unui marş, acesta se va desfăşura în trei dintre oraşele judeţului: Slatina, Caracal şi Balş.

Inspectoratul Şcolar Judelean Olt, în parteneriat cu Prefectura Olt, sunt cei care derulează acţiunea numită ”Marş antidrog, marş pentru viaţă”. Aceasta are loc în cadrul campaniei judeţene de prevenire şi combatere a traficului şi consumului ilicit de droguri, precum şi de combatere a operaţiunilor cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Conform planului organizatorilor, marşul se va desfăşura începând cu ora 12.00 şi va avea loc în centrul celor trei oraşe vizate de acţiune.

Mai exact, la Slatina, marşul împotriva consumului şi traficului de troguri se va desfăşura pe traseul Piaţa Gării - Casa Tineretului - Poştă – Esplanada. La acţiunea din capital judeţului  sunt aşteptate să participe aproape 1.000 de persoane.

La Caracal, acţiunea va avea loc pe traseul Penny Market, Spital, Colegiul Naţional ”Ioniţă Asan”, Liceul Teoretic ”Mihai Viteazul”, Poliţie, Piaţă, Primărie. Aproximativ 800 de participanţi sunt aşteptaţi la marş.

Nu în ultimul rând, la acţiunea anterior menţionată de la Balş, unde sunt aşteptate să participe în jur de 400 de persoane, se va desfăşura pe următorul traseu: Casa Tineretului, Monument, sediul BCR, Platforma Casei de Cultură.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite