Mama Luizei Melencu, decizie de ultim moment. Pe numele său s-ar putea emite mandat de aducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Melencu trebuie să se prezinte joi, 26 septembrie 2019, la Bucureşti, la sediul DIICOT, unde a fost citată. Femeia a luat deja o decizie.

Mama Luizei Melencu (fata din Dioşti răpită în 14 aprilie 2019, din Caracal), de la care anchetatorii vor prelevarea unor noi probe ADN, a fost citată pentru joi, 26 septembrie 2019, la sediul DIICOT, pentru noi audieri şi prelevarea de probe biologice.

Deşi în ultimele două zile femeia, după ce şi-a consultat avocatul, a refuzat să dea curs solicitării procurorilor, acum spune că va merge la DIICOT, însoţită de Tonel Pop, avcatul său, urmând ca acolo să hotărască dacă va fi de acord cu o nouă prelevare de probe biologice. Cea mai mare nelămurire a femeii este de ce anchetatorii au nevoie de aceste noi probe, în condiţiile în care în urmă cu mai bine de o lună a trecut prin aceeaşi procedură, una dintre temerile sale, dar şi a avocatului, fiind aceea că „s-ar putea planta probe“.

În documentul prin care mama Luizei este citată la DIICOT se menţionează faptul că în cazul neprezentării fără un motiv justificat va fi adusă cu mandat de aducere.

Pe de altă parte, anchetatorii DIICOT ar fi hotărât să renunţe la serviciile specialiştilor Institutului Naţional de Medicină Legală şi să repete anumite analize absolut necesare continuării anchetei, la alte laboratoare, aceasta putând fi explicaţia necesităţii prelevării de noi probe biologice de la mama tinerei dispărute şi despre care la acest moment nu se ştie cu certitudine dacă a fost, sau nu, omorâtă de Gheorghe Dincă, existând doar mărturia acestuia că a ucis-o şi a ars-o, ca şi pe Alexandra Măceşanu, şi dovezi ale prezenţei fetei în casa criminalului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite