Imagini ireale dintr-un bloc din Slatina. O femeie fură fără jenă din hainele puse la uscat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Slatina a postat cu câteva zile în urmă imagini video cu un furt surprins de camera de supraveghere montată la uşa apartamentului.

Din comentarii se deduce că ar fi vorba de un bloc din municipiul Slatina, din zona Colegiului Tehnic Metalurgic. Cel mai probabil este vorba de un bloc de garsoniere, unde locatarii obişnuiesc să scoată pe hol uscătorul de rufe, probabil motivat de spaţiul mic din locuinţă. Camera surpinde o femeie care iniţial pare că îşi vede liniştită de drum. Trece pe lângă rufele întinse la uscat, iar ceva îi atrage atenţia. Trage din ţigară, se întoarce şi analizează rapid ce rufe sunt puse la uscat. Alege în grabă o pereche de pantaloni de trening de copil şi un prosop, le ridică pur şi simplu şi se îndepărtează. 

Proprietara a sesizat târziu cele întâmplate, surprinse însă de camera de supraveghere, şi a postat imaginile pe un grup de Facebook destinat mămicilor din municipiul Slatina, în încercarea de a descoperi cine este femeia care şi-a permis să fure. 

„Mă poate ajuta cineva cu identificarea acestei persoane.... haideţi să o facem vedetă ‼️‼️“, este scurtul comentariu care însoţeşte imaginile.

Vă recomandăm şi: Claudia Pătrăşcanu, dezvăluiri şocante din familia Bădălău: sacoşe de bani, cămătari, furt de maşini

O dronă ridicată pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti a surprins un jaf. Reacţia hoţilor şi a Poliţiei VIDEO

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite