Cuplu de hoţi bunic-nepoată. Cum păcăleau aceştia sistemul de securitate al magazinelor când furau haine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane din Iaşi, bunic şi nepoată, au fost reţinute de Poliţie într-un dosar de furt calificat. Cei doi obişnuiau să fure din magazinele din municipiul de pe Bahlui.

Gheorghe Drăgan şi Gabriela Ciulin au fost prinşi de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi la scurt timp după ce au dat o lovitură la un magazin de articole vestimentare din zona centrală a Iaşului. 

Cei doi au fost reţinuţi însă poliţiştii spun că fapta pentru care au fost încătuşaţi e doar ultima dintr-un şir lung de infracţiuni. Bunicul, de pildă, mai este cercetat pentru un furt comis la un magazin alimentar din Iaşi.

Nepoata sa, Gabriela Ciulin, are 21 de ani şi pe numele ei sunt deschise dosare penale începând de când avea 16 ani. Printre altele, aceasta fura detergent, pastă de dinţi, wisky, dulciuri, gumă de mestecat, alimente, dar şi blugi sau fuste.

Când au fost prinşi au fost prinşi în magazinul de articole vestimentare, aceştia aveau un dispozitiv magnetic cu care desfăceau capsele de siguranţă ale produselor. Ei au încercat să iasă din magazin cu haine sustrase de pe raft în valoare de 800 de lei.

„Un bărbat de 71 ani şi o tânără de 21 de ani, ambii din municipiul Iaşi, sunt cercetaţi pentru furt. Cei doi ar fi sustras dintr-un magazin articole vestimentare în valoare de peste 800 lei, motiv pentru care au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar cercetările continuă“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Povestea de viaţă a unui tânăr cu Tourette. „A venit un moment în care am zis: «Gata, ăsta-i al meu»“

Sfidarea PNL. Va apela preşedintele Iohannis la modelul german? 

IaşiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite