Hoţ din Slatina, la un pas de a fi linşat de victimele păgubite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul din Slatina a avut parte de un ghinion teribil...
Hoţul din Slatina a avut parte de un ghinion teribil...

Un bărbat din municipiul Slatina a avut parte de un ghinion teribil pe când încerca să fure un monitor de calculator dintr-un restaurant din localitate. El a fost surprins de unul dintre angajaţii localului chiar în timp ce căuta să se facă dispărut de la locul faptei. După ce a fost prins de angajaţi, hoţul a fost reţinut până la sosirea autorităţilor.

Clipe de emoţie intensă pentru Ioan D., în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, care, joi seară, în jurul orelor 23.00, a încercat să sustragă, din incinta unui restaurant din localitate, un monitor de la un calculator cu scopul de a-l revinde. Din păcate pentru el, acesta a fost surprins de un angajat al unităţii care a dat imediat alarma, iar, apoi, cu ajutorul colegilor, au reuşit să-l imobilizeze pe ghinionistul hoţ.

Angajaţii restaurantului cu pricina au telefonat apoi la numărul unic 112, apelul trimiţând la locul faptei un echipaj de jandarmi. În tot acest răstimp, bărbatul s-a aflat “sub paza” angajaţilor restaurantului pe care intenţionase să-l prăduiască, acesta având parte de momente extrem de intense din cauza unora dintre angajaţi care vroiau să-l pedepsească singuri pentru tupeul său.

“Cu ocazia verificărilor efectuate de oamenii noştri prezenţi la locul faptei s-a stabilit faptul că, profitând de neatenţia personalului de serviciu, un bărbat a smuls firele unui monitor de calculator de la recepţia localului cu intenţia de a-l sustrage, moment în care a fost observat de un angajat. Bărbatul a fost reţinut de către angajaţii până la sosirea echipajului de jandarmi”, a declarat maior Emanuel Botan, responsabil relaţii massmedia al Jandarmeriei Olt.

Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal pentru tentativă de furt calificat şi riscă să ajungă la închisoare pentru o perioadă de aproape şapte ani.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite