Hoţ din autoturisme, arestat. Patru maşini „operate“ într-o noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care, au stabilit poliţiştii, din toamna trecută şi până în prezent a adunat şase furturi la activ, a fost arestat pentru 30 de zile.

Hoţul are 42 de ani, este din Slatina şi a fost identificat şi prins de poliţişti marţi, 21 martie 2017, după ce în noaptea de 20/21 martie 2017, folosindu-se de chei potrivite, a sustras diverse bunuri din patru autoturisme parcate pe raza municipiului Slatina, în diverse puncte ale oraşului. Valoarea bunurilor sustrase în noaptea care s-a dovedit cu ghinion pentru hoţ ajunge la 4.600 lei.

„Extinzând cercetările, s-a stabilit că, în perioada 03.11.2016 - 10.03.2017, a mai pătruns în alte două autoturisme, parcate în municipiul Slatina, de unde a sustras documente personale, un radiocasetofon auto şi o staţie de emisie-recepţie, în valoare de 2.000 lei.“, au stabilit poliţiştii.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 95%, se mai precizează în comunicatul de presă transmis de IPJ Olt.

Bărbatul a fost prezentat miercuri cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul a încuviinţat măsura.
În primele două luni ale anului, în judeţ s-au înregistrat 27 de furturi din autoturisme, în totalul infracţiunilor rămase cu autor necunoscut acest tip de furt ocupând primul loc.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite