Furt de aluminiu, cu camionul, de la ALRO. Poliţiştii i-au prins pe hoţi în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camionul încărcat cu 22 tone de aluminiu a fost indisponibilizat FOTO: Poliţia Română
Camionul încărcat cu 22 tone de aluminiu a fost indisponibilizat FOTO: Poliţia Română

Un camion încărcat cu 22 tone deşeuri de aluminiu a fost oprit ieri în Slatina de poliţişti, opt persoane, printre care angajaţi ai firmei de pază şi angajaţi ai societăţii din incinta căreia s-a produs furtul, fiind conduse la audieri.

Acţiunea poliţiştilor a avut loc joi, 16 februarie, aceştia oprind în trafic un autocamion încărcat cu 22 tone deşeuri de aluminiu, care tocmai părăsise incinta societăţii slătinene ALRO S.A. 

„Poliţiştii au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict, pe raza municipiului Slatina, în urma căruia a fost depistat un autocamion, încărcat cu 22 tone deşeuri din aluminiu, susceptibile a fi sustrase din incinta unei societăţi comerciale din localitate. Deşeurile din aluminiu au fost ridicate în vederea confiscării, iar autocamionul a fost indisponibilizat. (...) Din verificările efectuate a reieşit că deşeurile ar fi fost sustrase, în complicitate cu angajaţi ai unei societăţi comerciale din municipiul Slatina, urmând a fi valorificate ilegal pe raza aceleiaşi localităţi“, a transmis IPJ Olt, prin intermediul unui comunicat de presă.

Opt persoane, angajaţi ai ALRO S.A. şi ai firmei care asigură paza în societate, au fost conduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. De asemenea, cele 22 de tone de deşeuri din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei şi autocamionul au fost indisponibilizate, mai transmite IPJ Olt.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi neglijenţă în serviciu.

 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite