Cuscra unui senator, numită inspector şcolar general-adjunct la IŞJ Olt, deşi a picat concursul de director. Mariana Gheorghe, celălalt adjunct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Gheorghe, fost inspector şcolar general, a revenit pe postul de adjunct FOTO: Alina Mitran
Mariana Gheorghe, fost inspector şcolar general, a revenit pe postul de adjunct FOTO: Alina Mitran

Florica Grecu, fost inspector şcolar şi director adjunct al Colegiului Naţional „A.I Cuza Corabia“, este unul dintre noii inspectori şcolari generali-adjuncţi ai IŞJ Olt. Mariana Gheorghe (foto), numită tot inspector general adjunct, a fost în guvernarea PDL inspector general.

Ministrul Educaţiei a semnat ordinul prin care Daliei Cârstea şi Arinei Georgescu, propuse în funcţii de PNL anul trecut, dar ulterior transferate la ALDE, le-au încetat delegaţiile pe funcţia de inspector şcolar general adjunct în cadrul IŞJ, noile ocupante, de la 1 martie 2017, fiind Florica Grecu şi Mariana Gheorghe.

Florica Grecu este soacra băiatului fostului preşedinte al CJ Olt Paul Stănescu, actualmente senator, dar şi cea care la concursul pentru ocuparea funcţiilor de director organizat în toamna anului trecut a fost declarată respinsă încă de la proba scrisă, reuşind un punctaj de 30,62, în condiţiile în care avea nevoie de minimum 35 de puncte. A mai ocupat în cadrul IŞJ Olt postul de inspector de religie, la care a renunţat deşi a trecut de concurs. În prezent ocupă un post de conducere la Colegiul Naţional „A.I. Cuza“ din Corabia.

Cel de-al doilea inspector şcolar general-adjunct este Mariana Gheorghe, care în guvernarea PDL a ocupat postul de „general plin“. La concursul de directori din toamna trecută s-a înscris pentru postul de director al Colegiului Teoretic „Petre Pandrea“ Balş, însă nu s-a prezentat.  

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite