Cuplul care a furat 190.000 lei, în arest. Femeia sustrăgea din casierie pentru ca bărbatul să joace la „păcănele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia care a sustras banii conform planului pus la cale alături de concubin a fost reţinută alături de bărbat FOTO: Arhiva/Shutterstock
Femeia care a sustras banii conform planului pus la cale alături de concubin a fost reţinută alături de bărbat FOTO: Arhiva/Shutterstock

Un bărbat şi o femeie care au reuşit să sustragă 190.000 lei din casieria unei săli de jocuri de noroc au fost reţinuţi de poliţiştii olteni.

Femeia (26 ani), care era angajata unei săli de jocuri de noroc din Slatina, ar fi fost instigată de concubinul său (28 ani) să fure bani din casieria unităţii. Ar fi reuşit astfel ca în cursul lunii aprilie anul curent să sustragă aproximativ 190.000 lei. 

Banii au fost scoşi din casierie treptat, cei doi reuşind pe de o parte să-şi facă rezerve, însă bărbatul îşi satisfăcea, din banii furaţi, şi dependenţa pentru jocurile de noroc, parte din sumă fiind jucată chiar în incinta sălii respective.

În cele din urmă cei doi s-au hotărât să părăsească ţara, însă poliţiştii erau deja pe urmele lor, fiind surprinşi în vamă. Aveau asupra lor 6.000 euro.

„În urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, femeia şi concubinul său au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propuneri legale“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Vă recomandăm şi: 

O angajată a furat din casieria societăţii la care lucra aproape 200.000 lei şi a încercat să fugă din ţară

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite