Crimă în Săptămâna Mare. Un bărbat din Olt și-a înjunghiat soția în mijlocul străzii. Femeia a murit la spital

0
Publicat:

Un bărbat din Olt și-a înjunghiat soția în stradă. Totul s-a întâmplat pe o stradă din localitatea Drăgănești-Olt. Femeia a suferit răni grave, decedând la spitalul din Slatina.

Bărbatul a omorât-o pe femeie în stradă FOTO: arhiva
Bărbatul a omorât-o pe femeie în stradă FOTO: arhiva

Crima a avut loc în localitatea Drăgănești-Olt, din județul Olt. Cei doi soți locuiau în Sprâncenata, iar femeia ar fi plecat în vizită la masa sa, în Drăgănești-Olt. Bărbatul a urmărit-o și pe o stradă din oraș a înjunghiat-o cu un cuțit. Gelozia ar fi fost motivul, potrivit primelor date. 

La data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 15,00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie, pe strada Căpitan Drăgănescu din orașul Drăgănești-Olt, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce se afla pe strada Căpitan Drăgănescu, din orașul Drăgănești-Olt, pe fondul unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale, în vârstă de 37 de ani, mai multe lovituri cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. 

Polițiștii au pornit în căutarea bărbatului, identificându-l la câteva străzi distanță, pe strada Livezi,  și imobilizându-l. Ulterior l-au condus la sediul poliței, pentru audieri.

Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Slatina, însă nu a supraviețuit.

Cuplul avea împreună un copil minor, o fată în vârstă de 15 ani. Bărbatul ar mai fi agresat-o și în trecut pe femeie, însă aceasta ar fi refuzat să ceară ordin de protecție. 

De asemenea, la fața locului, s-a deplasat și o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au mai precizat polițiștii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite