Constănţean prins cu berbecuţi „ilegali” la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
miei slatina

O patrulă de poliţie din municipiul Slatina a depistat, în noaptea de luni spre marţi, pe raza localităţii, un bărbat din oraşul Hîrşova, judeţul Constanţa, care transporta aproape 50 de ovine cu ajutorul unei dubiţe. Luat la întrebări, şoferul nu a putut prezenta niciun fel de documente legale de provenienţă pentru animalele transportate.

Cei care l-au descoperit pe şoferul de la malul mării au fost poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică şi Biroului Ordine Publică Slatina. În noaptea de luni spre marţi, pe raza municipiului, patrula respectivă a tras pe dreapta, pentru un control de rutină, un autovehicul înmatriculat în Constanţa. Şoferul în cauză, Memet Ş., de 31 de ani, transporta într-o autoutilitară nu mai puţin de 48 de ovine (berbecuţi) pentru care nu a putut prezenta oamenilor legii niciun document legal de provenienţă.

“În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cel în cauză achiziţionase ovinele la data de 17 februarie de pe raza judeţului Caraş-Severin. Drept urmare, şoferul a fost amendat contravenţional cu suma de 1.000 lei. În plus faţă de această măsură s-a decis şi confiscarea tuturor animalelor găsite în autovehiculul condus de către suspect”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Animalele confiscate au fost predate de poliţişti unui abator din oraşul Scorniceşti pentru valorificarea lor în condiţii legale.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite