Concerte de muzică jazz la Slatina şi Caracal susţinute de soldaţi americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul amator de muzică jazz din Slatina şi Caracal va avea rara ocazia ca, în această săptămână, să participe la două concerte pe acest gen de muzică. Inedit este faptul că spectacolele menţionate vor fi susţinute de către formaţia Forţelor Navale ale SUA din Europa şi Africa.

În afară de vestea excelentă pentru amatorii de muzică jazz din judeţ care nu prea au avut ocazia să se răsfeţe cu acest gen muzical în public o altă noutate este faptul că ambele spectacole vor fi cu acces liber. Concertele vor avea în prim-plan Diplomaţii Jazz-ului şi ansamblul de jazz al formaţiei Forţelor Navale ale SUA din Europa şi Africa.

Spectacolele vor avea loc în aceeaşi zi – sâmbătă 9 mai. Primul dintre acestea se va desfăşura la Caracal în prima parte a zilei, urmând ca al doilea spectacol să aibă loc în aceeaşi seară la Slatina.

"Aceşti muzicieni extraordinari reprezintă cu mândrie Statele Unite prin intermediul unei forme de artă originală a Americii şi repertoriul lor variază de la favoriţi ai unor trupe mari de jazz la jazz contemporan. Diplomaţii Jazz-ului desfăşoară concerte publice şi instruiesc elevii pentru a crea prietenii şi a îmbunătăţi relaţiile publice în numele Comandantului Forţelor Navale ale SUA din Europa şi Africa", a declarat lt.com. Mike Billips, ofiţer pentru Relaţii Publice al Bazei Navale de la Deveselu.

Locurile unde vor avea loc cele două spectacole de la Caracal şi Slatina vor fi făcute publice în zilele următoare, secretomania în acest sens fiind cauzată de măsurile de securitate impuse de o asemenea situaţie.

Mai puteţi citi:

Preşedintele Iohannis a acordat Drapelul de Luptă bazei militare de la Deveselu

FOTO  Scutul american antirachetă de la Deveselu prinde contur

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite