Cazul şoferului de microbuz şcolar care agresa elevele, clasat de Parchetul Caracal, se redeschide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă lovitură pentru Parchetul Caracal, după ce la plângerea unei mame faţă de soluţia de neîncepere a urmăririi penale în cazul şoferului microbuzului şcolar care i-a agresat fiica s-a dispus redeschiderea cercetării penale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal reanalizează, de bunăvoie sau obligaţi de superiori, dosar după dosar în care i-au scăpat pe suspecţi de urmărirea penală. A venit rândul cazului şoferului de microbuz din Dobrun, o comună situată la nici 20 de kilometri de Caracal, acuzat că le pipăia pe eleve şi le făcea propuneri indecente. Una dintre fete, sprijinită de părinţi, a depus plângere la poliţie în primăvara acestui an, însă după un calvar de câteva luni Parchetul Caracal a soluţionat dosarul cu netrimitere în judecată. Nu cu mult timp în urmă, părinţilor  li s-a comunicat soluţia. Au atacat-o, superiorii procurorilor din Caracal dispunând reluarea cercetării penale şi trimiterea dosarului la judecator, în cameră preliminară, în vederea redeschiderii.

„Sper să se facă dreptate. Îmi vine să plâng doar când mă gândesc la Alexandra (n.r. - Măceşanu, fata din Dobrosloveni, răpită de Gheorghe Dincă, dar care a reuşit să sune la 112 şi să anunţe ce i se întâmplă, de aici pornind un întreg tăvălug, care a schimbat cu totul justiţia din Caracal). Dacă ea nu dădea acel telefon, Alexandra mea (numele fetei agresate de şoferul microbuzului şcolar este tot Alexandra) nu avea nicio şansă, dosarul se închidea“, a declarat mama copilei.

CITIŢI ŞI: Cum a scăpat un şofer de microbuz şcolar acuzat de agresiune sexuală, în pofida mărturiilor mai multor eleve. „M-a şi descheiat o dată la pantaloni“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite