Procurorii nu l-au audiat niciodată pe iubitul Luizei. Băiatul, disperat după ce adolescenta l-a părăsit. „Au zis că-l sună, dar n-au mai dat niciodată vreun semn“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luiza Melencu a fost prietenă aproape şase luni cu un tânăr din localitatea olteană Dobrun. Cu câteva ore înainte de a fi răpită, fata i-a dat un mesaj băiatului şi i-a spus că vrea să se despartă de el. Chiar dacă în momentul dispariţiei, iubitul Luizei putea fi principalul suspect, procurorii din Craiova nu l-au căutat niciodată.

Luiza şi Alex Duţu au copilărit împreună în Italia, mamele lor fiind prietene.
 

Anii au trecut, dar cele două familii au păstrat mereu legătura, chiar şi când copiii s-au întors în România. 
 

Anul trecut, înainte de sărbătorile de iarnă, Luiza a acceptat să fie iubita lui Alex. „Venea pe la noi pe acasă, ne înţelegeam extraordinar. Un copil minunat, adorabil, vesel şi cu mult bun simţ. Până în martie, când eu şi fiul meu am plecat în Italia, la muncă, erau nedespărţiţi. A fost grea despărţirea lor, dar şi-au făcut promisiuni. Vorbeau în fiecare seară, dar Luizei îi era foarte greu să aibă o relaţie aşa, la distanţă”, a povestit Viorica Duţu, mama lui Alex.

În seara de 13 aprilie, chiar înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă, Luiza i-a trimis un mesaj lui Alex. „I-a spus că nu vrea să mai fie împreună, că e băiat bun, dar nu vrea să-l dezamăgească. Probabil nu suporta distanţa, nu ştiu. Alex a fost disperat când a citit mesajul. A doua zi, mama Luizei ne-a sunat şi ne-a spus că e de negăsit. Şi eu, şi Alex am sunat-o continuu ore-n şir, dar degeaba”, a declarat Viorica Duţu.

Femeia spune că nu înţelege de ce fiul ei nu a fost niciodată audiat. „Copilul meu nu a fost niciodată audiat de procurori, deşi nu e normal. Dacă era un derbedeu, dacă punea pe cineva să o răpească? Procurorii erau obligaţi să verifice, dar n-au făcut-o. Asta demonstrează, zic eu, ce fel de anchetă s-a făcut în cazul Luizei. Fiul meu a vorbit doar cu un poliţist din Radomir, îl tot întreba ce fel de fată e Luiza. Apoi, după ce a dispărut Alexandra, l-au sunat procurorii din Bucureşti. Au zis că-l sună, că vor să facă şi un video cu el, dar nu au mai dat niciun semn”, a mai spus mama lui Alex. 

Cazul Luizei a fost investigat mai întâi de Liviu Vasilescu, procuror DIICOT Craiova, apoi a fost preluat de structura centrală. Tânăra a dispărut pe data de 14 aprilie. Gheorghe Dincă a mărturisit că ar fi răpit-o şi ucis-o, apoi i-ar fi aruncat rămăşiţele într-o lizieră, la câţiva kilometri de Caracal. Până acum nu există o dovadă certă că spusele lui Dincă sunt adevărate.

Te-ar putea interesa şi:

EXCLUSIV Ce nu s-a spus în cazul Caracal. „Fiul lui Dincă a participat la un viol în grup. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti“

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite