Bătrână descoperită moartă într-un apartament din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna a fost descoperită de un pompier
Bătrâna a fost descoperită de un pompier

O femeie în vârstă de 72 de ani a fost găsită fără suflare în această seară, în apartamentul său de pe o stradă din municipiul Slatina. Femeia nu mai fusese văzută de câteva zile, fapt sesizat de către un vecin care, în jurul orelor 19.00, a alertat autorităţile. Cei care au făcut macabra descoperire au fost pompierii slătineni.

Autorităţile au fost alertate la numărul unic de urgenţă „112”, un vecin semnalând faptul că nu-şi mai văzuse vecina de câteva zile. Un echipaj SMURD şi detaşamentul Slatina din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt au fost trimise la faţa locului, respectiv la un bloc de pe strada Libertăţii. Ajunşi la locul semnalat, pompierii au fost nevoiţi să escaladeze balconul apartamentului unde locuia femeia dată dispărută, apartament aflat la parter.

“Un servant a pătruns în apartament prin balcon şi a descoperit zăcând pe jos, în sufragerie, cadavrul unei femei în vârstă de 72 de ani. Deocamdată nu se cunosc cauzele morţii, încă se fac cercetări. Cert este că pe corpul femeii nu au fost găsite urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Slatina pentru efectuarea necropsiei”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Din primele informaţii, bătrâna locuia singură, de aceea descoperirea cadavrului său a durat atât de mult. De asemenea, din spusele vecinilor, femeia era cunoscută ca suferind de probleme cardiace. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii tragediei.

Mai puteţi citi:

VIDEO  Pompierii olteni, şase ore de luptă continuă cu un incendiu ce a mistuit un popas turistic

Pompierii olteni îşi deschid porţile publicului joi, de Ziua Protecţiei Civile

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite