Bărbat spulberat de un TIR în Olt. „Veniți, cred că am ucis un om“

0
Publicat:

Accidentul a avut loc în localitatea Negreni, din județul Olt. Bărbatul încerca să traverseze printr-un loc nepermis și a fost lovit în plin de TIR. A murit pe loc.

Locul accidentului SURSA ISU Olt
Locul accidentului SURSA ISU Olt

Șoferul tirului a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat ca pe Drumul Național 65 - European 574, în localitatea Negreni, a lovit mortal un pieton. „Veniți, cred că am ucis un om", a spus disperat bărbatul când a alertat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din orașul Potcoava și un pieton.

În urma coliziunii, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalulului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Până la transmiterea acestor informații, identitatea pietonului nu a putut fi încă stabilită. Se pare că bărbatul ar avea în jur de 60 de ani. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite