Bărbat lovit pe trecerea pentru pietoni, în Slatina

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 55 ani a fost rănit într-un accident produs în municipiul Slatina, din județul Olt, chiar pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportată la spital. 

Pietonul a fost lovit pe trecerea pentru pietoni FOTO: martor
Pietonul a fost lovit pe trecerea pentru pietoni FOTO: martor

Accidentul s-a produs luni-seara, 30 ianuarie 2023, pe strada Cireașov din municipiul Slatina, pe o trecere pentru pietoni, într-o zonă în care, cu doi ani în urmă, un alt pieton a fost spulberat de o mașină, victima din acel accident decedând. 

„La data de 30 ianuarie 2023, în jurul orei 18:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Vâlcele”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, au mai transmis polițiștii.

Testat cu aparatul alcooltest, s-a dovedit că șoferul autoturismului nu consumase băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ.

Certările în acest caz continuă, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă.

În ultimele zile, mai multe accidente rutiere s-au produs în județul Olt, unele dintre ele soldate cu victime care au suferit răni grave.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite