Azi se aleg la Slatina elevii care vor merge în excursie la Disneyland Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un număr de 36 de elevi din Slatina vor merge în excursie la Disneyland din Paris în luna august
Un număr de 36 de elevi din Slatina vor merge în excursie la Disneyland din Paris în luna august

Cea de-a noua ediţie a concursului “Disney Cup” Slatina, în urma cărora 36 de elevi vor merge în vară în excursie la parcul de distracţii Disneyland din Paris, se va derula în cursul zilei de azi. Concursul este unul dedicat strict elevilor din clasele a V-a, a VI-a şi a VII-a.

La ediţia din acest an a competiţiei menţionate participă aproape 1.240 de elevi de la toate cele 12 unităţi de învăţământ din Slatina, şcoli generale şi licee. Elevii vor avea de rezolvat, ca de fiecare dată, un set de 50 de întrebări din materiile studiate în anul de învăţământ în care sunt înscrişi. Timpul avut la dispotiţie în acest sens: 20 de minute. Concursul se derulează pe parcursul unei singure zile: luni – 25 mai, în fiecare dintre cele 12 unităţi şcolare din municipiu. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului.

”Lucrările din cadrul concursului <Disney Cup> se vor corecta imediat după terminarea timpului alocat oficial elevilor în acest sens şi, în eventualitatea în care va exista un baraj undeva, mâine proba se va relua cu elevii respective deoarece trebuuie să avem câte un elev castigator pe fiecare clasă din ciclul V-VII, de fiecare unitate şcolară. Numele elevilor declaraţi câştigători ai concursului vor fi anunţaţi pe data de 1 Iunie, în cadrul acţiunilor ce vor avea loc pe pe esplanada din centrul oraşului cu ocazia Zilei Copilului”, a declarat primarul interimar Mihaela Stana.

În zilele ce vor urma anunţării elevilor ce vor merge în excursie la Paris la Disneyland vor fi selectaţi şi profesorii-însoţitori, care vor fi în număr de patru. Excursia propriu-zisă va avea loc la începutul lunii august.

Primăria Slatina, organizatorul competiţiei, a alocat pentru ediţia din acest an suma de 226.000 lei, aceasta fiind planificată a acoperi costurile de transport, cazare, masă şi intrarea în parcul de distracţie.
 

Mai puteţi citi pe acelaşi subiect:

A fost stabilită ziua concursului “Disney Cup 2015”

La Slatina au fost aleşi elevii ce vor merge la Disneyland Paris (2014)

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite