Acuzaţiile de viol aduse poliţistului Gheorghe Barbu, infirmate de poligraf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul-şef Gheorghe Barbu (stg.), la momentul reconstituirii acuzaţiilor ce i se aduc
Comisarul-şef Gheorghe Barbu (stg.), la momentul reconstituirii acuzaţiilor ce i se aduc

Comisarul-şef Gheorghe Barbu, acuzat de viol de către o fostă subordonată, a susţinut joi un test cu poligraful la Piteşti. Potrivit rezultatelor, acesta nu s-ar face vinovat de acuzaţiile aduse. Avocaţii poliţistei Melania Renghea afirmă însă că rezultatul testului poligraf nu are nicio relevanţă şi nu constituie probă în cadrul procesului penal.

Un nou episod din scandalul sexual al epoleţilor de la IPJ Olt s-a consumat astăzi. Comisarul-şef Gheorghe Barbu (46 de ani), şeful postului de poliţie rurală Bobiceşti, acuzat de Melania Renghea (27 de ani) – fostă subordonată a acestuia timp de trei ani, că ar fi violat-o în mod repetat, a susţinut astăzi un test cu aparatul poligraf.

Rezultatul testului indică faptul că poliţistul nu s-ar face vinovat de acuzaţiile de viol aduse de fosta sa subordonată.

Unul dintre avocaţii poliţistei, Mihaela Olariu, a precizat însă că rezultatul testului poligraf este nerelevant: “Poate să dea testul acesta de 100 de ori şi să reiasă că este nevinovat şi cinstit. Pe noi nun e interesează acest aspect deoarece testul nu are nicio valoare în instanţă, nu este probă în dosarul penal aşa cum spune Codul de Procedură Penală”.

Reamintim că, miercuri, comisarul-şef Gheorghe Barbu a participat la reconstituirea incidentului din 26 decembmrie 2012, când a fost înjunghiat de fosta sa subordonată Melania Renghea în maşina acesteia în timp ce ar fi încercat să o violeze.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite