VIDEO Reconstituire cu leşin în scandalul sexual de la Olt: poliţista a leşinat în faţa casei fostului ei şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Melania Renghea a plecat de la locul reconstituirii cu ambulanţa...
Melania Renghea a plecat de la locul reconstituirii cu ambulanţa...

Anchetă la foc rapid în cazul poliţistei din Balş care şi-a înjunghiat fostul şef, pe care îl acuză de viol. Cadre de la Direcţia de Investigaţii Criminale a IGPR au efectuat, miercuri dimineaţă, reconstituirea incidentului în care Melania Renghea l-a înjunghiat pe Gheorghe Barbu, fostul ei şef.

Acţiunea de reconstituire a incidentului din a doua zi de Crăciun a anului trecut a avut loc în faţa casei comisarului-şef Gheorghe Barbu din satul Bărăşti, comuna Morunglav – în maşina fostei subordonate a poliţistului, respectiv Melania Renghea. Au fost prezenţi numeroşi locuitori ai comunei, colegi de breaslă ai celor doi poliţişti implicaţi în incident, dar şi ofiţeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, precum şi avocaţi ai poliţistei despre care anchetatorii nu au căzut încă de acord dacă a fost atacator sau victimă.

Operaţiunea de reconstituire a avut două episoade. În prima parte s-a simulat cum s-au petrecut lucrurile în ziua cu pricina din punctul de vedere al lui Melania Renghea, iar, în a doua parte, a urmat reconstituirea conform declaraţiilor susţinute de Gheorghe Barbu. Rolurile celor doi protagonişti au fost interpretate chiar de către cei implicaţi, care au fost ajutaţi de colegi de-ai acestora care au purtat cagule pe faţă.

    

Momentele nu au fost lipsite de incidente. Astfel, Barbu a infirmat o parte din afirmaţiile fostei subordonate care l-ar fi înjunghiat în încercarea de a scăpa unei presupuse intenţii de viol. Mai exact, poliţistul a spus că incidentul nu a avut loc în faţa casei sale, ci mai departe, în preajma unei fântâni. La rândul său, Melania Renghea a acuzat stări de ameţeală după ce a povestit anchetatorilor cum l-a înjunghiat pe Barbu cu un cuţit aflat în portiera maşinii după ce acesta ar fi vrut să o strângă de gât.

Poliţista a fost transportată cu o ambulanţă la cea mai apropiată unitate sanitară, respectiv la Spitalul orăşenesc din Balş, nu înainte însă de a-i fi acordate primul ajutor şi a fi stabilizată. Reamintim că femeia este însărcinată în cinci luni.

Între timp, comisarul-şef Ion Voicu, comandant al IPJ Olt, a fost schimbat din funcţie şi înlocuit cu un oficial din cadrul IGPR după ce numele său se află printre cele menţionate de Melania Renghea într-o plângere depusă la DIICOT, unde aduce acuzaţii de viol mai multor persoane importante din judeţ.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite