Accident pe drumul european E 574, la intrarea în Balş. O şoferiţă în vârstă de 22 ani a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina condusă de tânăra de 22 ani a fost lovită de primul autoturism şi proiectată în tir FOTO: martor
Maşina condusă de tânăra de 22 ani a fost lovită de primul autoturism şi proiectată în tir FOTO: martor

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autocamion s-a produs pe drumul european E 574, în judeţul Olt, la intrarea în oraşul Balş. O şoferiţă a fost transportată la spital.

Accidentul s-a produs la intrarea în oraşul Balş, dinspre municipiul Craiova,  pe fondul neacordării de prioritate, un autoturism fiind lovit de un alt autoturism şi proiectat într-un autocamion. 

O şoferiţă de 22 ani a suferit un traumatism la mâna dreaptă, iar la momentul preluării acesteia de către echipajul de prim-ajutor femeia acuza şi dureri al nivelul coloanei cervicale. 

La locul evenimentului au acţionat pompierii din cadrul Gărzii Balş a ISU Olt, cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD.

„Echipajul SMURD a preluat o femeie, şofer, în vârstă de 22 de ani, cu traumatism la membrul superior drept şi dureri la coloana cervicală. De asemenea, s-a intervenit pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care puteau pune în pericol ceilalţi participanţi la trafic“, au precizat reprezentanţii ISU Olt.

accident balş

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme şi un ansamblu auto format din cap tractor şi semiremorcă. În autovehiculele implicate se aflau doar şoferii. Un autoturism condus de un bărbat, de 60 de ani, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, de 22 ani, iar din coliziune, autoturismul femeii a ricoşat şi a acroşat un ansamblu auto format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un bărbat, de 53 de ani. În urma coliziunii, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Balş“, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Ulterior însă şi bărbatul de 60 de ani a solicitat acordarea de îngrijiri medicale. Toţi conducatorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultele fiind negative, mai spun poliţiştii care au întocmit dosar penal pentru cercetarea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Doi copii au fost răniţi într-un accident rutier petrecut pe un drum european din judeţul Gorj

Maşină cu cinci tineri, înzăpezită în Munţii Godeanu. Jandarmii montani din Gorj au recuperat turiştii

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite